ویدئو| برگزاری آیین اذن عزا توسط هیئت روضه‌الرقیه‌(س) ویدئو| مشهد مهیای محرم | آماده سازی سالن شهید بهشتی توسط خادمان هیئت جان‌نثاران‌امام‌زمان(عج) ضریح حرم امام علی (ع) سیاهپوش شد (۵ تیر ۱۴۰۴) + فیلم ویدئو | خادمان، سیاه‌پوشی حرم مطهر امام رضا(ع) را آغاز کردند ویدئو| نصب کتیبه‌های مشکی در حرم امام رضا(ع) به مناسبت آغاز محرم ویدئو| پردهٔ جدید خانهٔ خدا نصب شد ویدئو| تخلیه تلفنی مردم، شگرد جمع آوری اطلاعات ایران توسط اسرائیلی‌ها هشدار قاطعانه فرمانده کل سپاه به رژیم صهیونیستی ویدئو | کارشناس ترک: ایران نه لیبی است و نه سوریه توضیحات سخنگوی وزارت خارجه در رابطه با جزئیات دریافت پیام توقف جنگ ویدئو | بابا چقدر قشنگه، رفته برات بجنگه ویدیو| حمله وحشیانه توریست بلاروسی به کودک ۱۸ ماهه در فرودگاه مسکو | هشدار: حاوی تصاویر دلخراش ویدئو | تشییع پیکر شهید سردار حاج محمدتقی یوسفوند فرمانده حفاظت اطلاعات بسیج در سلسله لرستان ویدئو | حضور محسن تنابنده در بهشت زهرا(س) پس از شهادت برادرزاده‌اش ویدئو | به یاد سردار شهید حاجی زاده ویدئو | شهدای جنگ با اسرائیل در کدام قطعه بهشت زهرا دفن می‌شوند؟
سرخط خبرها

پادکست قصه انقلاب | خاک که آدم نیست

بنای انقلاب اسلامی، خشت به خشت، توسط مردمانی از گوشه و کنار این سرزمین ساخته شده است، اما قصه‌ها و روایت‌ها ناگفته درباره آن‌ها بسیار است.
  • کد خبر: ۲۱۰۳۰۵
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۷

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب خاک که آدم نیست، واقعیت‌ها و رخداد‌های انقلاب و جنگ را در قالب یک داستان به شیوه موازی به تصویر می‌کشد. این داستان که در تبریز روی می‌دهد از دید یک پزشک به نام اعلاءالدین روایت می‌شود.

این کتاب داستانی رئالیستی بر پایه واقعیت است و با اینکه شخصیت‌های داستان در تبریز زندگی می‌کنند، اما هیچ اثری از آداب و رسوم، نماد‌های شهری و حتی لهجه ترکی نیست.

روایت موازی که در این داستان از آن استفاده شده شما را به طور مداوم در رفت و برگشت زمان قرار می‌دهد و این پیچیدگی‌ها شما را دعوت به تفکر و جست‌وجوی بیشتر در داستان می‌کند.

بهناز قره‌داغی برای نوشتن داستانش زاویه دید دانای کل را انتخاب کرده که البته گاهی از آن تخطی می‌کند. در سراسر داستان شخصیت‌ها گاهی مونولوگ‌های طولانی دارند و گاهی لحن داستان به گزارش نزدیک می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->